PRODUSENTER

Aga Sideri

Mellom høge fjell, i hjarte av hardanger ligger Aga sideri vakkert til. I det best tenkelege klima for fruktdyrking vert epletrea dulla og stelt fint med heile året. Epla vert varsamt plukka og frakta til gards. Her får dei seg ein vask før dei vert rive i filler og most til jusen sprutar. Desse edle dråpane tek me vare på, og med litt tid, litt magi og litt hardt arbeid sitt me att med noko heilt fantastisk; Aga sider.

Read More...

Åkre gard

Arita og Gjermund Åkre er 12 generasjons fruktbønder. Dei driv to gardsbruk med frukt – eit på Måge og eit på Åkre. Frukt er grunnlaget og fundamentet i produksjon av most, sider og fruktdestilater og mykje av fokusen er i produksjon av unike, intense, og riktige smaker i frukta.

Read More...

Alde sider

På Bleie Gard i Hardanger dyrker de eplesortene Gravenstein, Discovery og Aroma. Når eplene er klare til høsting plukkes de forsiktig, presses og fylles i store ståltanker.

Read More...

Alvavoll Frukt og Sidergard

Alvavoll ligg på ei morenehøgd rett ovanfor Lofthusbygde i Hardanger, På Alvavoll fokuserer me på å produsere kvalitetsfrukt til sal i butikk men beheld dei utsorterte epla sjølve til siderproduksjonen.

Read More...

Apal Sideri

Apal Sideri produserer frisk og fruktig eplesider på Sæbø i Hjelmeland. Dan Olav Sæbø overtok garden i 2020, og blei samtidig den første Ryfylke-bonden som tappa sprudlande, gyldne dropar heime på garden.

Read More...
Familien på Balholm

Balholm

Balholm AS ble etablert i 1996 av Åge Eitungjerde . Da Åge tok over frukthagen i Balestrand på midten av 90-tallet, han så etter nye måter å utnytte frukta på.

Read More...

Bolstad Neverdal Fruktgard

Me er familien Bolstad/Neverdal (Erik, Torill og 3 born) som bur på Skjolden i Luster kommune, innerst i Sognefjorden.

Read More...

Bugarden

Bugarden ligger midt i frodige Solør som er et av de største områdene i Norge for korn og poteter. Bugarden ble etablert i 1947, I dag er det Ole Albert Eig som driver gården og driften er basert på frukt, bær, gress og kraftproduksjon.

Read More...

Buhagen

Me er to gardbrukarfamiliar på Skiftun i Hjelmeland som sel produkta våre under merkenamnet Buhagen. Gardane ligg ned mot fjorden, med kort vei til heia.

Read More...

Cidergården

Cidergården ligger idyllisk til i Stjørdalen. Med vann fra stjørdalselva og gode varme sommere er klimaet fortreffelig til å få frem de beste smakene i både frukt, bær og grønnsaker.

Read More...