Wood or Barrel-Aged
Tall Ship Craft Cider / Fjordfolk Mikrobryggeri  vant gull i kategorien
med sideren Dabinett Barrel-Aged Cider
Wood or Barrel-Aged Tall Ship Craft Cider / Fjordfolk Mikrobryggeri vant gull i kategorien med sideren Dabinett Barrel-Aged Cider

Tre VM-gull til norsk sider under mesterskapet i Riga

Flere norske siderprodusenter kunne sikre seg topplassering under Sider VM i Bergen denne fredagen. Både Tall Ship Craft Cider fra Fjordfolk Mikrobryggeri, Store Naa Siderkompani og Aga Sideri sikret seg VM-gull. Til tross for hard konkurranse fra flere kontinenter, imponerte nordmennene stort blant dommerne.

 

CLICK HERE TO ACCESS INDIVIDUAL RESULTS AS A PRODUCER

Bruk brukernavnet du opprettet da du registrerte siderene dine.

Tilbakeblikk på Sider-VM I BERGEN 2022

VI HAR HATT FINE DAGER I BERGEN

NORDIC INTERNATIONAL CIDER AWARDS

NICA er en konkurranse og feiring av sider med et regionalt fokus, men en internasjonal appell. Vårt mål er å skape en unik plattform for produsenter, distributører, importører, eksportører og publikum gjennom en internasjonal konkurranse, en bransjekonferanse og en siderfestival. Konkurransen ble for første gang avholdt i Bergen i 2022. I 2023 ble den arrangert i Riga.

NICA skal belønne og feire mangfoldet og utvalget av forskjellige stiler av nordisk og annen internasjonal sider. Sider påmeldes konkurransen i forskjellige kategorier og vil blindsmakes av et ekspertpanel av uavhengige dommere og vurderes i henhold til smak, utseende og aroma.

VÅRE AMBASSADØRER