Anikonic

ANIKONIC AS

Anika Perisic er ikke bare grunnlegger og teknolog, men også en ekte innovatør og smaksentusiast. Med en mastergrad i produksjon av sterke alkoholholdige drikker og sensorikk, har hun unik ekspertise som setter henne i en klasse for seg.

Hun har tidligere jobbet som produktutvikler og destillatør hos Himkok Cocktail Bar & Destilleri i Oslo. Nå driver hun ANIKONIC AS, et selskap hun selv har grunnlagt i 2019, hvor hun forener sin lidenskap for bærekraftig produksjon og nyskapende bruk av nordiske råvarer.

ANIKONIC går langt utover bare å lage vin, de tilbyr også konsulenttjenester til andre produsenter. Anika sin rådgivning har vært avgjørende for suksessen til alle hennes kunder, fra Bringebærlandet, til Nuet og Skåttsgård.

ANIKONIC eget vinmerke, har også gjort seg bemerket med sine tre viner – en hvit, en rosé og en rød – som har blitt hyllet for sin kvalitet og unike smaksprofil. Alle produktene som Anikonic har utviklet er ikke bare populære blant lokale entusiaster, men har også funnet veien til bl.a. Michelin-stjerne restauranter og kjente cocktail bars

Produsent logo

ÅPNINGSTIDER:

Anikonic selger sin vin gjennom Vinmonopolet

Kontaktinformasjon:

Adresse: Fernanda Nissens gate 1C
0484 Oslo
Kontaktperson: Anika Perisic
Telefon: +47 99227618