Wood or Barrel-AgedTall Ship Craft Cider / Fjordfolk Mikrobryggeri  vant gull i kategorienmed sideren Dabinett Barrel-Aged Cider
Wood or Barrel-Aged Tall Ship Craft Cider / Fjordfolk Mikrobryggeri vant gull i kategorien med sideren Dabinett Barrel-Aged Cider

Tre VM-gull til norsk sider under mesterskapet i Riga

Flere norske siderprodusenter kunne sikre seg topplassering under Sider VM i Bergen denne fredagen. Både Tall Ship Craft Cider fra Fjordfolk Mikrobryggeri, Store Naa Siderkompani og Aga Sideri sikret seg VM-gull. Til tross for hard konkurranse fra flere kontinenter, imponerte nordmennene stort blant dommerne.

 

CLICK HERE TO ACCESS INDIVIDUAL RESULTS AS A PRODUCER

Verwenden Sie den Benutzernamen, den Sie bei der Registrierung Ihrer Seiten erstellt haben.

Tilbakeblikk på Sider-VM I BERGEN 2022

WIR HABEN SCHÖNE TAGE IN DEN BERGEN

NORDIC INTERNATIONAL CIDER AWARDS

NICA er en konkurranse og feiring av sider med et regionalt fokus, men en internasjonal appell. Vårt mål er å skape en unik plattform for produsenter, distributører, importører, eksportører og publikum gjennom en internasjonal konkurranse, en bransjekonferanse og en siderfestival. Konkurransen ble for første gang avholdt i Bergen i 2022. I 2023 ble den arrangert i Riga.

NICA skal belønne og feire mangfoldet og utvalget av forskjellige stiler av nordisk og annen internasjonal sider. Sider påmeldes konkurransen i forskjellige kategorier og vil blindsmakes av et ekspertpanel av uavhengige dommere og vurderes i henhold til smak, utseende og aroma.

UNSERE BOTSCHAFTER